Хасково

Хасковлия със счупени ребра след сблъсък между скутер и Рено

Катастрофата57-годишен хасковлия е със счупени ребра след катастрофа. Инцидентът стана тази вечер около 17:30 часа на кръстовището на бул. „Васил Левски“ и ул. „Република“.

Пострадалият мъж идвал от Професионалната гимназия по транспорт със скутера си. На кръстовището завиващ камион му попречил на видимостта, той се придвижил напред, но излязъл на главния булевард и последвал сблъсък с идващото Рено, разказаха пред Haskovo.info свидетели на инцидента.

Катастрофата Те допълниха, че шофьорът на френската кола се опитал да избегне удара и дал пълен ляв. След сблъсъка с мотопеда се качил на тротоара и след това отново слязъл на платното. 

По непотвърдена информация опасност за живота на 57-годишният хасковлия няма. От удара Рено-то е тотално разбито и по всяка вероятност ще бъде откарано в автоморга, коментираха очевидци.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.06.2010 11:11 11:11

6ofiora na renoto e vinoven karal e s previ6ena skorost

Back to top button