Спорт

Свиленград продължава напред за Купата след горещо дерби с „Топлика“

Хандбалистките на „Свиленград“ победиха в четвъртфинална среща за Купата на България „Топлика“ (Минерални бани) с 36:26. На полувремето преднината им бе 21:12.

Регионалното дерби между лидерът в „А“ група и състезаващият се в „Б“ група „Топлика“ се игра в зала „Вълчо Даскалов“ в хасковския спортен комплекс „Спартак“. От самото начало състезателките на треньора Ирина Миладинова показаха, че ще се борят до край в този мач. Дори когато преднината на свиленградчанки стана 10 гола и двата отбора продължиха да играят без отпускане. По 9 гола вкараха Кристина Миланова от „Свиленград“ и Ивана Бойчева от „Топлика“.

Хандбал

Срещата започна с едноминутно мълчание в памет на националката по хандбал Веселка Калакунова, която почина на 30 г. от коварно заболяване.

Хандбал

На полуфиналите хандабалистките на треньора Тефик Парафитов ще срещнат „Бъки“ (Габрово), който победи „Спартак“ с 36:30.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button