Хасково

Рокери люпят семки, търговец изкара 100 лева за час

Наско от кв. Столипиново

Наско от кв. Столипиново

Само за час, колкото продължи скоростната отсечка на рокерите между КАТ и Техномаркет, семкаджия от Пловдив направи 100 лева оборот.

16-годишният Наско е от кв. „Столипиново“. Днес е в Хасково заради рокерския събор. На масичка пред КАТ младежът предлагаше слънчоглед, тиквени семки и фъстъци. „Занимавките“ се харчеха за лев или два

Най-много вървят семките. Продадох близо 100 пакета“, похвали се пред Haskovo.info младият търговец. Деветокласникът призна, че за пръв път му се налага да продава. Днес е дошъл с братовчед си и за малкото време, в което му се е наложило да го замести, е направил оборот от над 100 лева.

Доволен от парите, които е изкарал от рокерите Наско бе категоричен, че ще се премести сергията си със семките на Ямача, където рокерският събор продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button