Хасково

20 свободни работни места в Хасковско, търсят санитари и монтажници

Едва 20 нови свободни работни места са обявени в Хасковска област през последната седмица, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В Хасково имат нужда от трима санитари за обслужване на болни, водач на електрокар за вътрешнозаводски транспорт и продавач-консултант. В Димитровград се търсят 15 монтажници за сглобяване на автомобилни инсталации.

Haskovo.info припомня, че наред с все по-малкото нови свободни работни места в региона в кризата с коронавируса рязко се увеличават и новорегистрираните безработни. За миналата седмица в областта те са близо 500.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
х
х
13.12.2020 17:49 17:49

Цялото РУО начело с Боева и оная хиперактивната директорка на училище – санитари в ковид отелението! Укриват болни и заразени, позволяват да се правят контакти и да се заразяват хора заради болните амбиции на една селянка! Спри са ма Мутреске! Ти страх от бога нямаш ли! Да ти се изсипе със шепа цялата „доброта“ която правиш и до момента! А места при Мутреска ще има, почакайте да почнат да измират и тогава дано я затворят тая за убийствата на хора!

питам?
питам?
14.12.2020 16:15 16:15

санитарите за 3 бона заплата ли са?или тук сме в африка и такива пари не се полагат?

Back to top button