Регион

Откриха тръби, болтове, маски и ментета в 3 автобуса на границата

Недекларирани стоки са иззели през почивните дни икономческите полицаи съвместно с митничарите на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от областната дирекция на МВР.

На платно вход в Блгария те са проверили 3 автобуса Мерцедес, собственост на две джебелски и една кърджалийска фирма. В тях са намерили общо 6 020 пвц връзки за маркучи, 175 кг. пвц тръби, 75 кг. болтове, 400 пвц подложки за лампи, 13 венециански щори, 101 метра плат, 690 маски за многократна употреба, 1 021 колана от изкуствена кожа и 72 текстилни изделия с лого на запазени търговски марки. Недекларираните стоки са задържани с митнически разписки от седем пътници.

От два леки автомобила Ситроен и Шкода са иззети 3 300 безакцзни цигари, укрити в колите. Съставени са актове по Закона за митниците.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.12.2020 18:30 18:30

До сега преноса на ел.енергия на коко е?
Таксуваха ли консумация на ел енергия на абоната?
Можем да вземаме , но не можем да поддържаме!

Back to top button