Регион

Радост се нуждае от още малко помощ, за да проходи

Малката Радост от Димитровград се нуждае от още малко помощ, за да проходи.

Haskovo.info припомня, че момиченцето е родено преждевременно в седми месец с Хидроцефалия, а впоследствие и с Детска церебрална парализа. Преди 3 г. стартира мащабната дарителска кампания „Да помогнем на Радост да проходи“ – ТУК. Тогава детето не можеше да ходи и благодарение на събраните средства стартира физиотерапия в рехабилитационен център в Истанбул, Турция.

След 3 години рехабилитация Радост премина през няколко операции и вече е почти самостоятелна в своята походка. Към момента на Радост й предстои операция за сваляне на планки и пирони от двете крачета, съпроводено с едногодишна рехабилитация, съпътстваща самата операция. Сумата по дарителската сметка е недостатъчна – около 10 000 лв. Парите ще стигнат за два курса на рехабилитация, които са планувани през месеците януари и февруари. Имаме и онлайн дарителска кампания в Хелпкарма, от която се покриват разходите по престоя на детето по време на рехабилитацията, като хотел и медицински застраховки.

Дарителската сметка за набиране на средства е:

Банка ДСК
BIC – STSABGSF
IBAN – BG91STSA93000024757217

Титуляр Радост Владимирова Дукова

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button