Хасково

28-годишна пострада при катастрофа в Хасково, задържаха пияни шофьори

28-годишна водачка е пострадала при катастрофа в Хасково, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал вчера след обяд на булевард „Съединение“ в областния град. 19-годишен с лек автомобил Фолксваген не е осигурил достатъчно разстояние от движещ се пред него и намаляващ скоростта си Фолксваген, управляван от младата жена и го е блъснал в задната част. От удара водачката е с контузия на дясното коляно и лявата китка. Прегледана е и е освободена за домашно лечение. На виновния шофьор е съставен акт.

28-годишен е задържан в Димитровград за шофиране на Ауди под въздействието на кокаин. В полицейското управление е бил и 60-годишен от чирпанското село Целина, който е заловен без шофьорска книжка с Опел без регистрационни табели.

В Хасково и Свиленград са арестувани двама пияни шофьори. В ареста на областния град е бил 32-годишен жител на село Караманци, който карал БМВ с 1.3 промила алкохол. В полицията в Свиленград е прекарал нощта 23-годишен любимчанин, управлявал в родния си град Сеат с наличие на 1.42 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button