Спорт

Григор по Евроспорт в първия кръг в Куинс

Григор ДимитровХасковлията Григор Димитров излиза тази вечер срещу англичанина Алекс Богданович в мач от І кръг на основната схема на супер турнира на трева в Куинс, който разпределя 713 000 евро. 26-годишният съперник на най-добрия ни тенисист започна от квалификациите в лондонското предградие. Преди три години Богданович се изкачи до 108-мо място в световната ранглиста, а в момента е №166. Роденият в Белград, но живеещ в Лондон тенисист играе с лява ръка и има няколко титли от чалънджъри, сочи личният му профил.

Миналата година в Нотингам Григор успя да отстрани макар и трудно Богданович в три сета. Досега това бе единственият мач помежду им. 

Двубоят на „AEGON Championships“ тази вечер е на централния корт и по предварителна информация ще бъде предаван пряко по Евроспорт. Началният час на мача между Димитров и Богданович зависи от това кога ще приключат трите срещи преди него, но най-вероятно не преди 19:00 ч. Ако Григор бие, във втория кръг ще играе срещу испанеца Фелисиано Лопес, който е осми поставен в схемата, оглавена от Рафаел Надал.

Междувременно хасковският тенисист се срина с 22 места в световната ранглиста и от днес е № 360. Причината е, че той не успя да защити точките си, спечелени миналата година на чалънджъра в Нотингам, където стигна до четвъртфинал.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
R
R
07.06.2010 19:04 19:04

Григор се пояни на корта в Куинс, дано излезе от него като победител!

Back to top button