Регион

Полицаи гръмнаха със стоп патрони скандалджия с нож

Полиция38-годишен димитровградчанин е в болница след като полицаи са го простреляли със стоп патрони, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково.

Снощи около 23 часа в полицията е получен сигнал за скандал на улица „Волгоградска“. Пристигналите на мястото служители на реда установили, че става въпрос за битова разправия между 38-годишен мъж, познат с многобройните си прояви, и живеещата с него 26-годишна жена. При опита на полицаите да потушат напрежението мъжът извадил кухненски нож и ги нападнал.

След предупреждение униформените стреляли със стоп патрони, вследствие на което нападателят е с три наранявания в областта на лявото бедро и седалището. Откаран е в болницата в Димитровград без опасност за живота.

По случая е уведомена окръжната прокуратура. Оръжието на полицаите е иззето за експертиза.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
milen
milen
09.06.2010 9:27 9:27

i sega nakraq da vzemat da obvinqt policaite da e*a az i k*rvenskata darjava smotana!! POMIARI mrasni za ni6to ne stavate

grajdanina
grajdanina
09.06.2010 12:53 12:53

tova samo v bulgaria moje da stane- vzeto oryjie za expertiza….4e toi e policai bre,moje da gyrmi ako trqbva…..a na vsi4ko otgore mu i vadqt noj……… Ako be6e v amerika kak li 6te6e da se razvie slu4kata? :))))

Back to top button