Хасково

Министерството на отбраната обяви конкурс за управител на ДКЦ „Св. Георги“ в Хасково

Конкурс за възлагане на управлението на ДКЦ „Свети Георги“ ЕООД в бившата Военна болница в Хасково обявиха от Министерството на отбраната. Досега прокурист в поликлиниката е Емил Бобутанов.

Сред изискванията към кандидатите са да са магистри по здравен мениджмънт, да имат най-малко 5 г. професионален опит, да са с добра репутация, да не са поставени под запрещение и осъждани за умишлено престъпление. Документи се подават в деловодството на Министерството на отбраната в София до 12 часа на 6 януари 2021 г.

Конкурсът ще се проведе на три етапа, като допуснатите кандидати ще станат ясни но 20 януари. Те ще трябва да представят концепция за развитие за 5-годишен период. Последният етап на конкурса е интервю. Договорът на избрания кандидат ще е 5-годишен.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button