Регион

16 месеца условно за каналджията, който катастрофира с Фолксваген с 13 мигранти

1 година и 4 месеца лишаване от свобода условно с 3 години изпитателен срок получи от Свиленградския районен съд 35-годишният каналджия, който беше заловен с 13 нелегални мигранти, съобщават от прокуратурата.

Мъжът е глобен с 5 000 лв., а автомобилът му е отнет в полза на държавата. Присъдата е след споразумение с прокуратурата и е окончателна.

Haskovo.info припомня, че подсъдимият беше задържан с 13 афганистанци в землището на свиленградското село Младиново. Мигрантите влезли в България от Гърция през „зелена граница“ в землището на Свиленград, а каналджията ги качил във Фолксвагена си. Малко по-късно той катастрофирал в друг Фолксваген и направил опит да избяга, но бил задържан от граничните полицаи. Мъжът е с отнета за нарушение шофьорска книжка.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Амена
Амена
17.12.2020 19:28 19:28

Как условно, бе, това е държавна измяна!

Анонимен
Анонимен
18.12.2020 6:34 6:34
Отговор до  Амена

ЧЕТИ. СПОРАЗУМЕНИЕ С ПРОКУРАТУРАТА. РАЗДЕЛУЛ СЕ Е С НЯКОЯ ПАЧ…

Back to top button