Хасково

Хасковски младежи видяха праисторически животни на Острова

Младежите15 доброволци на Клуб ЮНЕСКО и МИКЦ – Хасково се завърнаха от международен младежки обмен в Англия, съобщиха за Haskovo.info от центъра. В обмена са участвали младежи от Германия, Италия, Англия и България

Интерес сред младежите са предизвикали основно занятията, свързани с политиката на ЕС в областта на младежките дейности и защита на потребителите. Дискусии и ролеви игри са били по-малко познатия проблем за младежите от България – тестването на козметични продукти върху животни. Сериозните занимания са били разнообразени с екипни и спортни игри – стрелба, катерене по стена, ходене по въже, за които са създадени специални тренировъчни площадки. 

Българската група е представила традиционни танци и ястия, както и уникални природни и културни забележителности от Хасково и страната. Нашите младежи са имали и свободно време, в което са посетили Природо-историческия музей на Лондон, известен с богатата си колекция от праисторически земни и морски животни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button