Нова група в общинския съвет, Беливанов премина към хората на Георги Иванов

Хасково

В началото на онлайн заседанието на хасковския общински съвет беше обявено, че има нова представителна група – За Хасково.

В нея са Георги Пеев и Светослава Стоянова от „Движение Заедно за Промяна“ на бившия кмет Георги Иванов и екскметът Добри Беливанов (ССД). Председател е Пеев.

По-късно в изказване Георги Пеев обяви, че групата е за репресирани от ГЕРБ и покани други такива като каза, че колекционира бивши кметове.

Haskovo.info припомня, че от „Движение Заедно за Промяна“ в общинския съвет влязоха общо трима заедно със Здравко Запрянов. В началото на мандата обаче той напусна групата и стана независим съветник.

12 коментара

  • На стари години РЕЗИЛ! Имаше едно дето някой да дойдел да си прибере вересиите, ама го забравих как беше…

    • Шшшш, прокуратурата, някой от тия крадци няма ли да го видим в затвора най-накрая???

  • От кмет да станеш общински съветник, пък си и пенсионер… е излагане. От кон на козел. Ама дядката изкопа дъното с тази маневра. От козел на кокошка. Това човеченце няма грам чест и достойнство. Още влиза в групата и започват да му се подиграват. Бил част от колекция. Тая антика! Ретро при Ретро отива!

  • Фърта политическа П роститутка, не го р срам да лапа на циганетата и да им дава пи 20 лева, Е б е го сина на старият кмет затова отиде при него

  • Групата на деградиралите боклуци и свиркаджии се събра. Гошето Пеев ще прави дудуци на дядо Добри хахаха

  • Дърта будала! Защо ставаш за резил!Иди си гледай старините!В личен план животът ти е бил с смътр на близки хора и лоши болести!Н а стари години стана за присмех!Вземай си пенсията и си гледай старостта.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.