Регион

Крум близо денонощие без ток след катастрофата на пиян шофьор в стълб

Димитровградското село Крум ще е близо денонощие без ток заради катастрофата, при която снощи пиян шофьор с микробус събори стълб.

Haskovo.info припомня, че инцидентът стана около 18 часа. Дрегерът на шофьора отчете над 2.4 промила алкохол. Той не е сериозно пострадал и е задържан до 24 часа.

Катастрофа

След падането на стълба Крум и още 6 села останаха без ток. На останалите електричеството беше възстановено още снощи, но токът на Крум се очаква да бъде пуснат около 15 часа. Аварийните екипи работят по отстраняването на проблема. Има опасност селото да остане без вода заради спирането на електричеството към помпената станция.

Кметският наместник на Крум Златка Тенева припомни, че това не е първият инцидент със съборен стълб при катастрофа в селото. Преди няколко месеца е имало подобно произшествие с тир и Крум отново е бил без ток.

Пиян шофьор се блъсна в стълб, остави село без ток

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button