Спират водата в района на ПМГ за свързване на новия водопровод

Хасково

Предстои свързване на новия водопровод по булевард „Стефан Стамболов“ към останалата част от мрежата, съобщават от ВиК – Хасково.

По тази причина на 23 декември ще бъде спряна водата в района на Математическата гимназия от 8 часа до приключване на работата. Ще бъде преустановено водоподаването в участъка, ограничен от булевард „Стефан Стамболов“ и улиците „Мургаш“ и „13 март“.

Haskovo.info припомня, че по-рано беше положен нов водопровод в участък на булевард „Освобождение“. В края на миналата седмица пък държавата отпусна на община Хасково 732 500 лв. за подмяна на още проблемни водопроводи. Очакванията са след Нова година да започне работата в отсечката по булевард „Съединение“ между зеленчуковия пазар и кръстовището с булевард „Раковски“.

 

Един коментар по “Спират водата в района на ПМГ за свързване на новия водопровод

  • Написано е,че ще спрат водата на 23.12,а я спряха още рано сутринта на 22.12.Защо не спазват каквото са казали?Хората не успяха да си напълнят вода и ги оставиха без вода за неопределено дълго време-това са малки деца,възрастни хора и то по време на пандемия и празници.Този водопровод го правят с месеци-трябваше ли да се довърши точно двата дена преди Коледа,щом ще коства на хората спиране на вода?

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.