Хасково

Парламентарен репортер и депутати – атракция за хасковски ученици

Посещението на учениците в НС61 ученици и техни учители от хасковската езикова гимназия посетиха днес Народното събрание по покана на местни депутати от ГЕРБ.

Визитата им бе една своеобразна награда за успехите на учениците и зрелостниците на елитното школо през учебната година.

Haskovo.info припомня, че с успех от 5,52 на матурата по БЕЛ, езиковата се нарежда на 1-во място в областта

Домакини и гостиГостите присъства на седмичния парламентарен контрол като лично заместник- председателят на Народното събрание Екатерина Михайлова обяви визитата на гимназистите. Последва и приветствие от всички народни представители. 

Обиколката продължи със среща в паметната зала „Изток“, където преди 20 години е обявено свикването на Великото народно събрание. Приветствие произнесе и заместник – председателя на парламента Лъчезар Иванов, след което се върна обратно в пленарната зала, за да продължи заседанието.

ImageНа срещата присъстваха Фани Христова, Делян Добрев, Иван Петров, Иво Димов и Емил Караниколов, който е народен представител от Стара Загора и бивш възпитаник на хасковската езикова гимназия. Парламентаристите  обясниха на учениците съществото на работата в комисиите, в които са членове.

Визитата приключи с разглеждането на две изложби в сградата на Народното събрание и среща с други депутати в „Клуба на народния представител“. Атракция определено се оказаха народните представители както и репортерката от бТВ Габриела Наплатанова, с които повечето ученици не пропуснаха шанса да се снимат за спомен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Поли
Поли
12.06.2010 9:47 9:47

Материал пълен с грешки. А за Габриела Наплатанова сигурни ли сте, че е парламентарен репортер?

Back to top button