Спорт

Ботушарова и Петров станаха шампиони в Хасково

ПобедителитеВодачката в схемата за девойки Борислава Ботушарова грабна купата от държавното първенство по тенис до 16 години „Девин къп“, чийто домакин бе Хасково. Най-добрата ни ракета в тази възрастова група не загуби и сет по пътя към финала, а в решителния мач отстрани с 6:2, 6:2  13-годишната  Радина Димитрова / №4/, и така дублира титлата си от миналата година.

При юношите на кортовете в Кенана триумфира шампионът до 14 години Вилиан Петров, който на финала победи с 3:6,6:3,6:1 лидера в основната схема Пламен Митев. Двамата спечелиха купата на двойки, а при девойките без конкуренция се оказаха  шампионката на сингъл Борислава  Ботушарова и Джулия Терзийска. В състезанието на смесени двойки  Терзийска и Фердун Шефкедов  грабнаха титлата след победа над Кристиян Митев и Борислава Ботушарова.

От хасковските тенисисти най-добре се представи Сонер Емин, който загуби на полуфиналите от поставения под №1 Пламен Митев в три сета.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button