Хасково

Пепи Вълканов търси любовта с ново парче

Пепи Вълканов

Пепи Вълканов

„Търся любов“ е новото парче на хасковлията Пепи Вълканов. „Песента е нова за всички освен мен“, разказа пред Haskovo.info той. „Работя върху парчето от една година. Текста написахме двамата с Диляна Христова, която е авторка на текста на първата ми песен „Ще те нарисувам“. Оказа се, че сме добър тандем.“, разказа Пепи.

Музиката и текста на „Търся любов“ са станали за около 2 седмици. След това една година хасковлията е работил само върху аранжимента. „Минах през много варианти с китара, пиано, цигулки….В крайна сметка реших да изчистя звученето, и се получи това което може да чуят в момента всички. Търсил съм модерното поп звучене.„, обясни Пепи.

На хасковлията сега му предстои работа върху няколко клубни ремикса. По думите му клубната сцена е от голямо значение за развитието на съвременната музика.

Песента можете да изтеглите от www.reverbnation.com/pepi .

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
nagal
nagal
15.06.2010 10:20 10:20

Ех Пепи, Пепи, а едно време какви песни пееше…… \m/

Back to top button