Хасково

Над 150 коли на опашки в КАТ – Хасково, шофьори чакат над 5 часа за регистрация

Опашки от автомобили се извиха от сутринта в КАТ – Хасково. Шофьори чакат над 5 часа за първоначална регистрация, промяна на собствеността или спиране на автомобила от движение.

В сряда и четвъртък до обяд е определеното време за регистрация на марките Мерцедес, БМВ и Ауди, което допълнително усложнява ситуацията. Изнервени водачи коментираха пред Haskovo.info, че искат да се разкрият повече гишета, за да върви по-бързо опашката.

Опашки

Началникът на Пътна полиция – Хасково Димо Чобанов заяви пред Haskovo.info, че всички служители на канала и гишетата работят без почивка с удължено работно време. Спрени са и отпуските, за да се поеме традиционно големият наплив по празниците.

Днес КАТ ще работи до 17:30 часа, докогато се очаква да преминат около 150 автомобила, което дори е над капацитета на службата. На 31 декември КАТ също ще работи, но се очаква в ранния следобед банките да затворят, след което плащанията най-вероятно ще са възможни само с карти.

Опашки

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button