Хасково

От 4 януари приемат заявления за топъл обяд в Хасково

От 4 януари 2021 г. в касовия салон на община Хасково започва приемането на заявления от нуждаещи се за топъл обяд, съобщават от кметството.

Заявленията ще се приемат до 15 януари включително. Кандидатите ще бъдат одобрявани от Дирекция „Социално подпомагане“. Услугата е по европейски проект „Топъл обяд в условията на пандемията от COVID-19“. Тя ще се осъществява от 1 януари до 27 април 2021 г.

Целевите групи са хора без доходи или с ниски доходи под линията на бедността, лица, поставени под карантина – без доходи или с ниски доходи и нямат близки, които да им окажат подкрепа, хора, които вече са обект на социално подпомагане, за които е установена нужда от допълнителна подкрепа и в условията на извънредна епидемична обстановка са в невъзможност да задоволят основните си жизнени потребности.

Заявление-декларация може да се изтегли от сайта на Община Хасково или да бъде получено в деловодството на общината и кметствата на населените места. За улеснение на всички кандидат – потребители, документи ще се приемат и от кметствата по селата. Телефон за информация: 038/603 395.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button