Любопитно

Наградиха десетки талантливи деца от конкурса „Мечтая по Коледа“

Десетки талантливи деца бяха наградени от онлайн конкурса „Мечтая по Коледа“, организиран от ротари клуб „Хасково“.

В него участваха над 100 деца. Награждаването беше на площад „Свобода“. Отличията връчиха президентът на Ротари клуб „Хасково“ Динко Атанасов и хореографът на балет „Рона“ Милена Налбантова.

Награди

В категорията „Танц“ до 11 г. първа е Юлиана Балтова, второ място за Мирай Емин, а трети са Анжела Арнаудова и Хавин Мехмед. При над 12 г. първа е Лиляна Ангелова, втора е Виктория Атанасова, а трети са Ясмин Ахмед и Мариана Господинова. Мажоретен състав „Хасково“ е с първо място.

В категорията „Песен“ до 11 г. първи са Даниел Христов и Теодора Евтимова, следвани от Златиана Дамянова и Габриела Валентинова. При дуетите първи са Теодора и Михаил Евтимови, следвани от Сиана Емилова и Даниел Христов и Йоана и Анна Шекерови. При колективите на първо място са класирани ДВГ „Зора Зорничка“ и Детски хор „Орфей“. При над 12-годишните първи е Михаил Евтимов, а колективно – ДВГ „Пейте с нас“ към ОУ „Св. Климент Охридски“. Тук Детски хор „Орфей“ е със специален приз.

В категорията „Рисунка“ до 11 г. първи са Пламена Гинева, Зорница Георгиева и Георги Василев, втори са Гергана Ангелова, Бианка Русева и Теодора Евтимова, а трети са Борис Матанов, Петя Мирчева и Владимир Вълков. Ивана Василева е с поощрителна награда. При над 12-годишните първи е Калоян Костов, втори са Божидар Бисерков и Михаил Евтимов, а трета е Виктория Атанасова.

В категорията „Инструментални изпълнения“ до 11 г. първи е Мариан Стефанов, втора е Ралица Михайлова, трета е Рая Желева, а Васил Янев е с поощрителна награда. При над 12-годишните първа е Мария Терзиева, а втора – Нели Генова, която има първа награда за есе. В по-малката възрастова група за есе Теодора Евтимова също е с първо място.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
30.12.2020 20:11 20:11

масоните посягат на децата

Картофките от Кристал
Картофките от Кристал
01.01.2021 13:50 13:50

Долу ръцете от свещените български деца еднооки гущери !

Back to top button