Любопитно

Празнична заря за Нова година в Хасково и Димитровград при затегнати мерки

2021 г. ще бъде посрещната с празнична заря в Хасково и Димитровград. Заради пандемията обаче тържествени концерти и хора няма да има.

Във връзка с опазването на обществения ред в новогодишната нощ кметът на община Хасково Станислав Дечев е издал заповед, с която възлага на МВР и охранителните фирми, обслужващи общината, да организират опазването на обществения ред и сигурността на гражданите. Забранена е употребата на бойно, ловно оръжие и самоделни взривни устройства, както и нерегламентираното използване на пиротехнически средства. Засилен е контролът за безопасност на движението в цялата община. Районната служба за пожарна безопасност и защита на населението е проверила готовността на противопожарните хидранти, уреди и съоръжения за защита. Задължително е спазването на противоепидемичните мерки, съгласно заповедта на Министъра на здравеопазването от 18 декември 2020 г., напомнят от кметството.

Кметът Станислав Дечев призовава всички жители и гости на Хасково да бъдат отговорни, да посрещнат Новата година с най-близките си хора и да бъдат стриктни в изпълнението на мерките, които гарантират опазването на личното и общественото здраве.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Свелина
Свелина
31.12.2020 20:23 20:23

Осветете улиците на града! В новогодишната нощ пак сме на тъмно! Много тъмнина в този град!

Back to top button