Хасково

Скоби в Синята зона и глоби за неносене на маски в последния ден на годината в Хасково

6 скоби на автомобили, паркирани в нарушение в хасковската синя зона, бяха поставени до обяд в последния ден на годината.

На много места в града вече се плаща само с SMS, шофьорите търсят инкасатор и като не го намерят остават колите си без да платят. От първия работен ден на новата година се очаква заплащането за паркирането в зоната да е изцяло електронно.

Глоби

В същото време от полицията продължават да следят за спазването на противоепидемичните мерки. По обяд полицейски екип глоби двама души до хасковската автогара, защото не носят предпазни маски. Haskovo.info припомня, че маските са задължителни в закрити обществени места и на открито, когато има струпване на хора.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
31.12.2020 17:11 17:11

А по училищата кой ще провери – там спазват ли се правилата, носят ли се маски, прави ли се дезинфекция, Или всяка директорка си прави каквото си поиска, защото си мисли, че е непоклатима! А като тръгнат нашите деца на училище – пак ли ще се мълчи за болните по училищата, пак ли ще прикриват контактните. Пълно безхаберие на самозабравили се тиранки от село!

Back to top button