Хасково

Хванаха двама мъже, жена и 15-годишно момиче с дрога в Хасковско

Четирима са заловени с дрога в Хасковска област, съобщават от полицията.

Вчера по обяд полицаи от Ивайловград са проверили лек автомобил Ланчия в землището на село Камилски дол. Колата е шофирана от 43-годишен със спътничка 30-годишна жена и двамата от града. В автомобила са открити 17 кафеви дражета с кокаин и пакет с 50 грама марихуана. Канабис е открит и в апартамента на мъжа на улица „Армира“ в Ивайловград. Двамата са задържани до 24 часа.

25-годишен е арестуван с наркотик в Хасково. Снощи около 22 часа автопатрул е спрял за проверка на кръстовището на улиците „Пролетарска“ и „Ген. Колев“ лек автомобил Мерцедес, шофиран от 27-годишен. Задържаният пътник в колата е изхвърлил на земята полиетиленов плик, съдържащ 3 бучки – 0.51 грама метамфетачин.

Полицаи от Димитровград също са иззели метамфетамин при проверка. Вчера в 13 часа на улица „Васил Левски“ в града те са обискирали 15-годишно момиче. В дрехите й е открита сгъвка с 0.54 грама от дрогата.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Hah
Hah
08.01.2021 13:04 13:04

Koldura Li e tova

Anonim
Anonim
18.02.2021 13:07 13:07

Îli mambeto

Back to top button