Хасково

До 20 г. затвор грозят Гюнер за убийството на майка му

Хасковският окръжен съд наложи на 39-годишния Гюнер Ибрам, обвинен в убийството на 74-годишната си майка, постоянна мярка „задържане под стража“.

Haskovo.info припомня, че на 5 януари жената беше открита мъртва в дома си в Хасково. По тялото й имаше синини, а аутопсията показа, че тя е със счупени ключица, ребра и крак, както и с множество хематоми по лицето и тялото. Възрастната хасковлийка е била пребита до смърт.

Според съда вече има достатъчно събрани доказателства, че престъплението е извършено от обвиняемия. Ако бъде признат за виновен го грозят от 10 до 20 г. затвор, съобщават от съда.

Обвиняемият има лоши характеристични данни, безработен е, няма постоянни доходи и е несемеен. Има опасност от укриване на обвиняемия, което се подкрепя и от факта, че многократно той е живял извън страната, като е работил в чужбина. Освен това съдът е приел, че има опасност от извършване на престъпление. Както Haskovo.info писа, мъжът направи самопризнания пред криминалистите.

Определението на ХОС може да бъде обжалвано пред Пловдивския апелативен съд.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button