Спорт

Хасковският клуб посвети медалите си от държавното по борба на загиналата Силвия

Три медала спечелиха състезателките на хасковския клуб „Ангел войвода“ на Държавния личен шампионат по борба за жени в София.

В категория 59 кг. Весела Бръмчева стана вицешампионка. С бронзовите медали се окичиха Петя Делчева (50 кг.) и Димитринка Сергеева (53 кг.). Малко не достигна на миналогодишната шампионка при девойките Ваня Илиева да се пребори за медал. Треньорът Петър Кирев написа във Фейсбук, че тези медали се посвещават на трагично загиналата в катастрофа през декември шампионка Силвия Митева.

Борба

С две титли се поздравиха борците на Димитровград в свободния стил при мъжете. При най-леките до 57 кг. Микяй Наим спечели без борба, след като съперникът му не излезе на тепиха. При най-тежките до 125 кг. Георги Иванов постигна четвърта победа без да даде точка, като в решителната схватка срази с 10:0 и Стоян Йорданов.

Вицешампион при 70-килограмовите стана Боби Ников, където трети са Веселин Петров и Георги Жисгов. Бронзови отличия спечелиха още Стилян Илиев (61 кг.) и Богомил Бонев (79 кг.).

Димитровградчанката Виктория Бобева, която се състезава за русенския „Юнак-Локомотив“ е шампионка в категория 62 кг.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button