Търсят инженер, управител, учител и шивачи на 1 300 лв. в Хасковско

Хасково

Свободно място за машинен инженер е обявено в Хасково, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В областния град се търсят още началник на отдел по технически и качествен контрол, медицинска сестра, петима машинни оператори за пресукване на конци и прежди на 1 300 лв. заплата, петима шивачи на мъжко и дамско облекло на 650 лв., 10 шивачи на облекло, трима шлосери, трима заварчици, електротехник в промишлено предприятие, учител по математика, физика и астрономия в прогимназиален етап.

В Димитровград има 10 места за монтажници на кабели на 750 лв., а в Харманли се търсят трима шофьори на автобуси за превоз на работници, управител на магазин и продавач.

 

15 коментара

 • Нека да търсят – може и да не намерят!
  Едно време е@аваха хората в заплатите и работното време и нормалните отдавна избягаха от града.
  Хасково с това е известен град,особено в София.
  Сега нека да търсят……ще падне търсене,а и я намерят я не.
  Да си работят господата ,,работодатели“, хем ще им излезе без пари както винаги са си мечтали!

 • Да го духат под вода тези работодатели от Язаки и усукване на влакна.
  Какви са тези смени по 12 часа, че и дневни и нощни.
  А в същото време търсят жени.
  Коя жена ще иде ако има деца на възраст за градина или училище до 5 клас.
  Кой да и ги гледа?
  Не могат ли нормални смени да направят 8-17и 30 часа от понеделник до петък и през събота евентуално до 14 часа.

 • Нощният теуд на седмица е 35 часа тези от конците ги правят по 48 часа от опит го знам

 • Да търсят, щом не искат да плащат, да си тъсят. Кой нормален инженер ще остане да работи в Хасково ???

  • NORMALNITE INJENERI NE….NO INJENERI S VRAZKI DA…TO TUK PO PRINCIP KADARNI KADRI NE OSTAVAT …SAMO VRAZKARI i TAKIVA DETO NE GI BIVA I dRUGADE NIAMA DA GI VZEMAT….INACHE ZA INJINERI no NE SAMO NA HARTIA RABOTA BOL…POCHVAT OT 2800 chisto …..do mnogo prosto triabva da ste kadarni…ima glad za mojeshti hora ne za kupili si obrazovanieto

 • петима машинни оператори за пресукване на конци и прежди на 1 300 лв. заплата – СМЯХ В ЗАЛАТА

  • точно едни такива за пресукване за конци дето търсят хора и са разлепили обяви в целия град им се обадих за подробности и се оказа, че заплатата била 800 лева и след време ЕВЕНТУАЛНО можело да стане 1300. Незнам кой вече се връзва на тея простотии да бачка като луд по 12 часа и нощни и то за без пари.

 • Малко вероятно е някога някой психиатър да успее точно да диагностицира всички психически увреждания на Хитлер и да ги комбинира в сравнително кратка и всеобхватна формулировка. Отклонения в психиката на германския диктатор са били толкова много, че те просто не се вписват в стандартна диагноза за нормални пациенти. В Хитлер се смесват толкова много психически състояния, че дори и опитен психиатърби бил очевидно затруднен опитвайки се да разгадае състава на „адския коктейл“, който е бълбукал в главата на този невзрачен човек, с лудото намерение да завладее света. Според документи в една библиотека преди няколко години е бил открит таен психологически портрет на Хитлер, направени през 1943 г. от психиатъра Хенри Мъри на Харвардския университет. Този портрет съдържа 250 страници текст и по същество е един от първите опити за изследване на личността на диктатора.
  При диагностицирането от страна на Мъри той открива куп болести у диктатора. Според него, Хитлер страда от невроза, параноя, истерия и шизофрения. Хитлер, според Мъри е зъл, отмъстителен човек, който не допуска критика и проявява открито презрение към другите. Той няма чувство за хумор или проявява такова с много изкривени граници, граничещи със садизъм, но пък разполага с излишък от инат и липса на самочувствие – която се изразява в агресивно поведение и непрекъснати нападки към всеки едни от приближените му!

 • На мен коментара ми прилича на комплексарски портрет... каза:

  Разбирам, че добре сте запозната с историята на Адолф Хитлер. За да Ви разширя познанията, ще добавя, че той е приемал различни коктейли от медикаменти. Съветвам Ви да вземете пример от него и да започнете редовно да приемате необходимите за вас медикаменти. Надявам се, че ще повлияят поне на злобата и завистта, която разбирам, че Ви разяжда отвътре. Лек и спокоен ден!

 • Някои хора не понасят истината. Той и Хитлер си е мислел, че е месия – ама е бил параноиден шизофреник! В днешно време с такава диагноза назначават очевидно на директорски постове! Ваше простачество, най-удобно ще Ви бъде в Болярово – няма да се налага постоянно да се доказва къде ти е мястото – в стая с решетки, че за съжаление за бесът, самозабравата и култът към себе си – лечение няма.

 • Някои директорки са такива кучки, че личните им доктори сигурно са ветеринари!

 • Мандатност на директорките на училища! Мандатност на началниците на РУО-та, както и на самите експерти в РУО. Това са длъжности, които предполагат злоупотреба с власт, корупция, приемане на подкупи, подаръци и услуги. Когато тези неща станат видими в публичното пространство и се разпространяват от уста на уста както вицовете за ТодорЖивков едно време – това означава, че системата е прогнила от всякъде. И ТОВА СЕ Е СЛУЧИЛО ЗАЩОТО САМИТЕ ДИРЕКТОРКИ, И ХОРА ПО РУО-ТАТА СА ГО НАПРАВИЛИ И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГО ПРАВЯТ. Затова МАНДАТНОСТ и всеки да си носи последствията от мръсотиите си!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.