Хасково

Отново проблеми с уличното осветление в „Орфей“ и на Кенана

За проблеми с уличното осветление в хасковския квартал „Орфей“ за пореден път сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Хората казват, че от 5 дни няма осветление между блокове 10, 11, 12 и 13 в най-големия квартал в областния град. Проблеми с лампите имало и по част от локалното. Ситуацията била подобна преди близо месец.

„Колко сигнали трябва да се подадат и колко време да чакаме да се оправят лампите? Или трябва да стане нещо в тъмното?“, се казва в един от сигналите.

Haskovo.info припомня, че в началото на ноември миналата година на неосветени стълби между блокове 11 и 12 в квартал „Орфей“ падна жена, която си счупи носа.

Междувременно хасковлии сигнализираха, че отново не светят лампите по централната алея на парк „Кенана“.

От кметството съобщиха за Haskovo.info, че екипите на „Екопрогрес“ вчера са работили за отстраняване на авариите на осветлението в квартал „Орфей“. В общината имало подаден един сигнал. Този за блок 10 бил подаден в петък, но не бил точен и човекът, който го е подал не отговарял на телефона си, за да уточни конкретното място. Въпреки това цялата система е проверена, осветлението работи, останали са само 4 по-ниски осветителни тела, които ще бъдат оправени в понеделник, допълниха от общината.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иван
Иван
10.01.2021 16:54 16:54

Осветлението и на булеварда и между 10, 11, 12 блок НЕ работи от няколко дни. След инцидента с жената сложиха три нови лампи …. кабела след първата върви в дължина един метър след първата върху земята (не е закопан) някой ще се спъне или може да го скъсат и някой да го хване ток …. има сигнал до общината, но нищо. Когато правиха нови лампи „майсторите“ си зарязаха боклуците от заголване на кабелите в градинките …. има сигнал до общината – пак нищо. Община Хасково – едно голямо нищо !

x_X
x_X
11.01.2021 12:00 12:00
Отговор до  Иван

Добър извод – „Община Хасково – едно голямо нищо !“

Изхождайки от не по-малко правилното „Република България – едно голямо нищо!“, случващото се в нашата община е само следствие на основния проблем. Да беше само липсващата лампа проблем, хубаво, ама…

Какво искаш от държава, населена с примати? Критичната маса от умни и можещи отдавна са напуснали страната и няма да се върнат скоро, едва ли някога изобщо.

ВКР
ВКР
10.01.2021 19:47 19:47

Живееш на Славянска а подаваш и пишеш фалшиви сигнали за орфей! Ще имаш скоро среща със службите.

Хай
Хай
11.01.2021 11:44 11:44
Отговор до  ВКР

Какви фалшиви сигнали бе, около 10,11,12,13 блок не свети нищо, в събота дойдоха и включиха само една малка лампа на паркинга на 11 блок, довечера ще направя нови снимки и ще ги пратя да видите в каква тъмница живеем

Back to top button