Хасково

Търсят юрисконсулти и ръководител на вътрешния одит в община Хасково

Два конкурса за работа обявиха от община Хасково, като местата са вакантни.

Първият е за ръководител сектор „Вътрешен одит“. Кандидатите трябва да са магистри по икономика или право, да имат 4 г. професионален опит, от които поне 3 г. в областта на вътрешния и външния одит. Те трябва да имат сертификат „вътрешен одитор в публичния сектор“, издаден от министъра на финансите след успешно положен изпит или да притежават валиден международно признат сертификат за вътрешен одитор. Минималният размер на основната работна заплата е 680 лв. Конкурсът ще е под формата на тест и интервю.

Под същата форма е конкурсът за трима юрисконсулти в отдел „Правно-нормативно обслужване“ на дирекция „Администрация и правно-нормативно обслужване“. Кандидатите трябва да са магистри по право с придобита юридическа правоспособност. Не се изисква професионален опит, а минималният размер на основната заплата е 650 лв.

Документи за участие в конкурсите се подават в общината всеки работен ден в 10-дневен срок.

 

4 коментара

  1. Да уточнят за юристите – предполагам трябва да са юрисТКИ с правилни пропорции, за да могат да бъдат по – полезни в нищенето на общинските дела. За една приятелка питам :)

  2. Забавен си като пишеш във всеки сайт един и същ коментар. Не можеш ли поне два различни да измислиш.

  3. Че защо да мисля различни. Един обективен коментар стига. Пък и конкурсната комисия ще ме опровергае , хахах.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button