Хасково

Търсят юрисконсулти и ръководител на вътрешния одит в община Хасково

Два конкурса за работа обявиха от община Хасково, като местата са вакантни.

Първият е за ръководител сектор „Вътрешен одит“. Кандидатите трябва да са магистри по икономика или право, да имат 4 г. професионален опит, от които поне 3 г. в областта на вътрешния и външния одит. Те трябва да имат сертификат „вътрешен одитор в публичния сектор“, издаден от министъра на финансите след успешно положен изпит или да притежават валиден международно признат сертификат за вътрешен одитор. Минималният размер на основната работна заплата е 680 лв. Конкурсът ще е под формата на тест и интервю.

Под същата форма е конкурсът за трима юрисконсулти в отдел „Правно-нормативно обслужване“ на дирекция „Администрация и правно-нормативно обслужване“. Кандидатите трябва да са магистри по право с придобита юридическа правоспособност. Не се изисква професионален опит, а минималният размер на основната заплата е 650 лв.

Документи за участие в конкурсите се подават в общината всеки работен ден в 10-дневен срок.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Krech
Krech
13.01.2021 13:07 13:07

Да уточнят за юристите – предполагам трябва да са юрисТКИ с правилни пропорции, за да могат да бъдат по – полезни в нищенето на общинските дела. За една приятелка питам :)

Съвет
Съвет
13.01.2021 18:56 18:56

Забавен си като пишеш във всеки сайт един и същ коментар. Не можеш ли поне два различни да измислиш.

Съвет
Съвет
13.01.2021 21:26 21:26

Че защо да мисля различни. Един обективен коментар стига. Пък и конкурсната комисия ще ме опровергае , хахах.

Читател
Читател
13.01.2021 22:10 22:10

Мисля, че сумата за заплата е объркана.

Back to top button