Хасково

След поройните дъждове почнаха да отпушват шахти в Хасково

След като няколко дни наред над Хасково се изляха поройни дъждове и на много места в града канализацията не успя да поеме водата, работници на „Екопрогрес“ започнаха да отпушват шахти.

Акцията им стартира на булевард „България“ от пазара за дрехи, а по обяд стигнаха до Бизнесцентъра. След това продължи покрай съдебната палата в посока комплекс „21 век“.

Въпреки че шахти в Хасково се чистиха и преди Нова година, при последните валежи в областния град отново имаше наводнени улици.

Нови валежи се очакват през уикенда, но заради застудяването те ще са по-скоро от сняг.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хахо
хахо
13.01.2021 18:01 18:01

Според разбиращи от тези неща, шахтите не се чистят правилно. Работниците с тези лопати, могат да почистят само вертикалната част от шахтата, а хоризонталната остава затапена и при следващия дъжд историята с наводняването се повтаря. Докато не започне машинно почистване и продухване на тръбите и след следващия по- силен дъжд ще има наводнения. Справка- шахтите пред паркинга на Младежки център.

4444
4444
13.01.2021 19:53 19:53

100% е прав коментиращия хахо.
Но от къде специалисти, които да познават материята? Да не би да са съгласни да бъдат политически марионетки? Сегашните калинки даже елементарно не преграждат пред работещите на пътното платно. За едни конус нямат акъл да поставят преди работниците!

Ангел
Ангел
14.01.2021 7:11 7:11

Осветлението не работи около Орфей 12 от повече от седмица ….

Back to top button