Искат от хасковския съд отнемането на близо 700 000 лв. и 12 имота от организирана престъпна група

Хасково

В Хасковския окръжен съд се внасят три искови молби срещу участници в организирана престъпна група, обвинени за изнудване и извършване на финансови сделки без разрешение, съобщават от Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество.

Общият размер на исковете е 686 495 лв. Има и претенции за отнемане на 12 недвижими имота и 5 моторни превозни средства.

Решението е взето на първото за годината заседание на комисията. В страната се внасят искове за отнемане на незаконно придобито имущество в размер на 1 821 203 лв. Решенията включват и искове за отнемане на 20 недвижими имота и 9 моторни превозни средства, на обща стойност 446 731 лв.

 

8 коментара

  • Тенчо Лилянов, Даниел Гаргов, Цвети Лалов и други свързани лица също извършват противозаконни финансови сделки в особенно големи размери.

    • Със активното съдействие на нотариуската „дебелото Капче“,тя затова строи палат с 6 гаража до Алафрангите заедно с мъжа си Ицо-Бунака.

  • Vsichki bogatashi v Haskovo prestjypnici i zaslajhavat zatvor i konfiskazija na imushtestvo no njama koji da go napravi!!!Vsishki zabogatjali nezakonno!!!!

  • А кой ще разследва как и на какво основание паркингите на града са подарени на БЕЗЦЕНИЦА на една фирма в града за период от десет години на ИЗМИСЛЕН УЖ ТЪРГ! Всички общински и областни продажници, нагушили се и продължаващи да подлагат ръка за да ОЩЕТЯВАТ бюджета на града заради частни интереси по приятелски!

  • Тая плаче за КОНПИ – толкова укрити обороти, толкова укрити приходи. Веднъж вече я натисна НАП-а, ама май бутнаха нещичко и се разминаха доста тънко! Ама то като влезе в полезрението на КОНПИ – трудно ще докаже с какви приходи купува апартаменти на щерка си, с какви пари се купуват и карат скъпи коли, с какви пари се живее в такъв лукс, пък декларираното – нищо и никакви жълт стотинки!

  • Как с какви пари бе – с директорската си заплата! Пести жената – купува! Ей тва е. Иначе за какво ще се бута на място дето нито не отбира от работата. Е освен да квичи и да се самозабравя – друго няма какво да прави това животно там!

  • Нещата са прости – когато една жадна за власт женица реши непременно, че трябва да седне на директорски стол и има с какво да „убеди“ конкурсните комисии – си получава стола. И се почва едно гонене на хора и назначаване на дружки, роднини, нечии женички, чак до съседки и съседки на съседките и братчетки на братчедките и т.н. Обаче каквато главната усойница – такъв става и целият змиярник – съскащ и самоизяждащ се. А простата главна усойница си мисли, че като организира интриги и набелязва жертви за подигравки и тормоз – ще си спечели уважение на твърда и непоклатима! Твърди и непоклатими са само групостта и самозабравата й! Когато главната усойница демонстрира поведение – то се поема от мазачките и лизачките. И се обърща срещу самата нея. Но змиите затова са змии – когато съскат с бяс – те са първични и искат само да хапят и убиват. Не притежават разум и логика – само нагон! Затова рано или късно змийското гнездо ще се самоунищожи – защото със злоба и съскане нищо не се постига!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.