Регион

Тинейджъри обраха църква, в Странско крадат газов пистолет

ПолицияТрима свиленградчани на 13, 17 и 20 години са доведени в районното управление за кражба на пари от църква. Вчера църковни служители са съобщили, че между 19 и 21 юни неизвестни лица са задигнали пари от чекмежде в храма.

Полицейските служители са установили, че крадците са проникнали в свиленградската църква „Света Троица“ след демонтиране стъкло на прозореца й. Най-малкият от извършителите се промушил през решетките и задигнал намиращите се в стаята на църковния секретар 1 840 лева, събрани от продажбата на свещи, църковни календарчета други предмети. 

Установено е, че извършителите са тримата младежи, които са познати на органите на реда и с други подобни прояви, съобщават от МВР. 2/3 от парите са налице, а останалата част е похарчена.

Неизвестне крадец е проникнал в дома на 60-годишен мъж в димитровградското село Странско, от където е задигнал законно притежаван газов пистолет 9 мм, съобщават още от полицията. Вчера е обран и магазин в харманлийското село Славяново. Изчезнали са хранителни продукти и монети на обща стойност 70 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button