Дере пълно с боклуци и непроходими кални улици в Брягово

Регион

За дере пълно с боклуци и непроходими кални улици в хасковското село Брягово сигнализираха със снимки читатели на Haskovo.info.

В дерето се изхвърляли всевъзможни отпадъци, като вече имало случаи на отровен добитък и кучета. На метри от него пък се намирал язовир.

В същото време в селото имало улици, които след всеки дъжд ставали непроходими от кал. В тях често закъсвали коли, а шофьори дори отказвали да минават от там.

Кметът на селото Делчо Митев заяви пред Haskovo.info, че е запознат с проблемите. Той е информирал общината, като се очаква багер, който да почисти боклуците от дерето. Ако в общинския бюджет бъдат заложени пари за ремонти ще бъдат подравнени и чакълирани проблемните улици.

Брягово

 ИЗПРАТИ НОВИНА

2 коментара

  • Интересно от къде се появиха тези боклуци.От снимките е видно,че нямат извънземен произход.Мисля си,че някой-управлящи или опозиция ги поставя умишлено,за да пречи на жителите.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.