Хасково

Търговец от „Република“ изгоря със 700 кутии цигари

Цигари700 кутии безакцизни цигари иззеха полицаи на територията на квартал „Република“ в Хасково. Униформените са проверили лек автомобил „Опел Астра“, шофиран от 52-годишен мъж от града. В колата служителите на реда са открили и иззели безакцизните цигари, които са предадени с протокол за доброволно предаване.

През изминалото денонощие полицаи са задържали и двама мъже на 21 и 23 години от село Славяново за няколко кражби. След претърсване в дома на по-възрастния от двата са открити хранителни продукти и вещи от станалата преди два дни кражба от магазин в селото. Установено е още, че  задържаните са обрали и две къщи на свои съселяни.

От полицията съобщават за кражба на 1026 лева от паркиран на ул. „Правда“ в Хасково товарен автомобил МАН. През изминалото денонощие крадци са задигнали и 2100 метра алуминиев проводник от електропреносната мрежа на EVN в село Родопи. От хранителен магазин на ул. „Акация“ в Хасково пък за откраднати перилни и почистващи препарати.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button