Хасково

Свободни места за медицински сестри, фелдшер и експерт в РЗИ – Хасково

Две свободни работни места за медицински сестри и едно за фелдшер са обявени в община Хасково, сочи справката в Агенцията по заетостта.

Конкурс за младши експерт в отдел „Лабораторни изследвания“ обявиха от РЗИ – Хасково. Кандидатите трябва да са бакалаври по химия, като не се изисква професионален опит. Конкурсът е под формата на тест и интервю. Основната заплата е от 650 до 800 лв. Документи се подават до 28 януари.

В Харманли се търсят двама машинни оператори за студено пресоване на метал, двама монтажници на електрически елементи на 800 лв., бояджия на промишлени изделия на същата заплата и петима касиери. В Любимец имат нужда от двама общи работници в оранжерия за отглеждане на зеленчуци, а в Свиленград има 5 свободни места за крупиета и за пазач – невъоръжена охрана.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Инспектор
Инспектор
17.01.2021 16:57 16:57

ЗАПЛАТА КОЛКО Е
100лв

Стоян
Стоян
18.01.2021 8:26 8:26

Заплатата не е важна, в БГ и по специално в Хасковско се работи за престиж, а не за пари. Бакалавър за 800лв, хахаха в лаболатория. Нищо чудно че всичко е на запад, трябва да си мазохист да се продаваш за жълти стотинки и докато си се усетил младините минали, станал си на 40 и да погледнеш назад – НИЩО. Е, за сметка на това шефчетата си карат премиумите, къщи на по 2 3 етажа, вили, почивки и безочлива проява на наглост, гледат си по 3 деца, за които след 20 години отново ще им работите вие. Живи и здрави

Back to top button