Регион

Цистерна с 20 тона натриева основа се преобърна край Капитан Андреево

Цистерната

Цистерната се е обърнала на отклонението на магистралата

Турска цистерна с 20 тона натриева основа се преобърна тази нощ около 03:00 часа на около 25 км преди ГКПП „Капитан Андреево“, съобщи за Haskovo.info шефът на Гражданска защита Людмил Иванов

При инцидента е пострадал леко шофьорът на тежкотоварния автомобил – Исмаил Мустафа. Той е с контузни рани и счупена ръка. Веднага след получаване на сигнала на местопроизшествието е изпратен екип на Гражданска защита – Хасково, който и в момента продължава да работи за разчистване на пътя. По време на разчистването леко е бил обгазен полицай, който е прегледан в болницата и освободен.

Шофьорът на цистерната

Исмаил Мустафа е със счупена ръка

Разливът е ограничен на около 50-60 метра около авариралия тежковоз, предимно върху шосето. Районът се охранява от полицейски екипи.

След огледа цистерната ще бъде изтеглена с кран, а засегнатият район ще бъде опесъчен .

Всички автомобили се отклоняват по околовръстното на Свиленград. Засегната отсечка е изолирана и не се пропускат за преминаване МПС.

 

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button