Любопитно

„Гара“ с премиера в Хасково на 9 февруари

Премиерата на спектакъла „Гара“ по идея и постановка на Валентин Танев ще е на 9 февруари, съобщават от хасковския театър „Иван Димов“. Предвидено е и представление на 22 февруари.

Той е базиран на киносценария на филма „Гара за двама“ на режисьора Елдар Рязанов от 1982 година. В ролите са Стефка Янорова, Иван Панев, Дамян Тенев, Добриела Попова и Емануил Костадинов. Сценограф е Свила Величкова. Екипът работи при необичайни обстоятелства, но с огромно желание.

Театър

„Реших да поставя „Гара“, защото това е един много хубав текст. Съдби на хора, които са отритнати от живота по някакъв начин. Но в тях има едно изключително желание за живот. В пиесата най-много ме вълнува очакването, че нещо ще се случи и че човек трябва да се бори и да вярва в мечтите си“, казва Валентин Танев.

Както Haskovo.info писа, на 2 февруари ще се играе „Свалячи“, на 14 февруари е „Охлювът Джуро“, а на 28 февруари – „Кълбенцата на Баба Марта“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button