Хасково

Блъснаха жена до училище в Хасково, 17-годишен със Ситроен бяга от полицаи

Жена е пострадала при пътен инцидент в Хасково, съобщават от полицията.

Вчера в 15:35 часа е получен сигнал от Спешно отделение на болницата, че при тях е постъпила жена, пострадала в произшествие. Полицаите са установили, че инцидентът се е случил 20 минути по-рано на кръстовището между улиците „Стара планина“ и „Св. св. Кирил и Методий“ до училище „Васил Левски“.

64-годишен водач на Ауди при ляв завой е блъснал 48-годишната хасковлийка на пешеходна пътека. Тя е с контузия на лявото бедро, освободена е за домашно лечение. На шофьора е съставен акт.

Вчера в 2 часа на кръстовището между улиците „Сан Стефано“ и „Ген. Скобелев“ в Свиленград автопатрул е подал звуков и светлинен сигнал за проверка на лек автомобил Ситроен, собственост на 51-годишен мъж от града. Водачът е продължил движението си в посока село Димитровче. По-късно е станало ясно, че колата се е шофирала от неправоспособно 17-годишно момче от Свиленград с 18-годишен спътник. Двамата са задържани до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Schumacher
Schumacher
23.01.2021 9:34 9:34

Пфф тия патрулки хич не ги бива тези джипки са бавни немогат да настигнат 1.0 45к.с 15-16 годишно момче избяга 3 пъти от патрулки хахахахахах

Back to top button