Регион

Трима остават в хасковската болница след катастрофите в Харманли

Трима от пострадалите при двете тежки катастрофи вчера в Харманли остават за лечение в МБАЛ – Хасково, съобщават от полицията.

Haskovo.info припомня, че в 8 часа до бензиностанция „Лукойл“ БМВ, шофирано от 56-годишен пловдивчанин с 2.78 промила алкохол навлезе в насрещното и удари челно Тойота, управлявана от 25-годишен тополовградчанин. Пияният водач е с контузии на главата и гръдния кош, след преглед е освободен за домашно лечение. Шофьорът на Тойотата е с фрактура на капачката на левия крак, а возещата се при него 17-годишна тополовградчанка е с контузия на главата и комоцио. Двамата са настанени в хасковската болница, без опасност за живота. 17-годишно момче, което също е пътувало в Тойотата е с 4 избити предни зъба.

Малко след това на улица „Македония“ в Харманли падна 27-годишен с мотоциклет Ямаха. Причината е несъобразена скорост, допълват от полицията. Той е настанен в МБАЛ – Хасково с фрактура на черепа и комоцио, без опасност за живота.

Катастрофа

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Николай
Николай
02.02.2021 19:35 19:35

А защо не пише з заледения път на община харманли а пишат за не съобразена скорост 40,50 км ли са несъобразема скорост

Back to top button