Хасково

Разбиха нелегален цех за производство на прахове и шампоани в Хасково

Перилни препаратиЦех за производство на перилни препарати и шампоани разбиха хасковски полицаи по сигнал на ГДБОП-София.

След направените проверки на територията на Хасково и Димитровград униформените са задържали петима мъже, организирали пълния цикъл на производство, съхранение и разпространение на фалшивите стоки.

Зад решетките са трима хасковлии и двама димитровградчани.  

ПрепаратиОсвен, че с действията си реализирани продажби за сметка на големи търговски фирми, петимата нарушители са ощетявали и потребителите, тъй като са продавали стоки, съдържащи 70% сол и 30% карбонат.

Под наблюдение на прокуратурата вчера са проверени 3 адреса, стопанисвани от нарушителите. От там са иззети 1200 кутии прах по 500 грама, 600 шампоани и хиляди заготовки за перилни кутии с надпис на известна марка прах, стикери за шампоани, празни шишета и капачки за тях

Работата по случая продължава.

Заготовки Празни шишета и капачки

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
anonimen
anonimen
26.06.2010 23:31 23:31

Киро от СЕЛО ПОДКРЕПА!
ДА ГО ЛИНЧУВАТ МАЙКА МУ ДА Е*А !

Анонимен
Анонимен
30.06.2010 12:31 12:31

Двамата мъже от село Подкрепа въобще не бяха задържани!Защо в пресата пишат каквото им падне!В съботните вестници пишеше че са задържани,а Киро си беше в Подкрепа!Това може да се случи само в България!!!

Back to top button