Регион

Майката от Винево убила детето си без да иска

Мястото, където е било погребано детето

Свекърът на майката показа мястото, където е отрит трупа

Бебето, което бе открито заровено в минералнобанското село Винево, е починало от кръвозагуба. Това е заключението на съдебния лекар д-р Христо Еленски, съобщиха от областната дирекция на МВР Хасково.

При раждането на бебето майката не е прерязала както трябва пъпната връв и заради загубата на кръв детето е починало час – два по-късно, сочат резултатите от аутопсията. Изводът е, че майката не е положила грижи за детето си. Случаят вече е в ръцете на прокуратурата.

Haskovo.info припомня, че тялото на бебето бе открито в дере, където го заровили майката и по-голямата й дъщеря. Близките на жената вчера обясниха, че не са знаели за нейната бременност, а съпругът й отсъствал от България вече година.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mini6
mini6
27.06.2010 20:47 20:47

mislq 4e tazi jena ne ne 4ovek a zvqr kak moje taka da ubiye deteto si viv tozi grad nqmali doktori kak moje takava tipotiq sama da rodi detetoci prosto se otvra6tavam na takiva hora inqmam dumi

Back to top button