Регион

Хванаха ментета в автобус и четирима крадци

Стоки с лого на защитени марки са иззели димитровградските полицаи, съобщават от областната дирекция на МВР.

На 22 януари около 16 часа те са проверили автобус Сетра, пътуващ от Турция към вътрешността на страната. Униформените са установили, че 41-годишният му водач от кирковското село Растик държи 30 текстилни артикула с надпис на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя. Конфискувани са и 3 000 картонени етикета, 63 ленти и 8 296 хартиени стикера, всички с надпис и лого на защитени марки.

Трима са задържани за кражби вчера в Хасково. 24-годишен е арестуван след като е обрал необитаема къща на улица „Ятак“, откъдето отмъкнал бойлер. Другите двама на 17 и 18 г. от областния град са откраднали около 400 литра дизелово гориво и акумулатор от обект в близост до село Манастир. И тримата са признали деянията си пред разследващите и са върнали откраднатото.

За кражба на покривна ламарина е бил арестуван 38-годишен любимчанин. Той откраднал 60 метра от нея от постройка в местността „Хисаря“ в града.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button