Спорт

Футбол и 365 литра бира за награда на Ямача

Каменица ФЕНкупа 2010Деветият полуфинален зонален кръг от Каменица ФЕНкупа 2010 се провежда днес в Хасково. Това е първият у нас Шампионат по футбол за непрофесионалисти. В надпреварата за регионален победител участват общо 64 отбора, 50 от които от Хасково, а останалите 14 – от Кърджали.

Веднага след официалното откриване се изигра и традиционният демонстрационен мач. В него на терена се изправиха представители на Каменица АД срещу футболни съдии. След равен резултат в редовното време (1:1) и изпълнение на дузпи, тимът на реферите надви Каменица с 3:2.

Каменица ФЕНкупа 2010 Днес стартира и играта „Точен шут“, в който се записаха повече от 90 участници. Утре ще се изиграе и финалът й, по време на който ще стане ясно дали Хасково също ще излъчи свой победител, който заслужено ще грабне наградата от 365 литра Каменица.  

Финалният мач, който ще определи и регионалния победител в Каменица ФЕНкупа 2010 за Хасково също е утре. Класиралите се за Големия финал ще се борят за титлата Национален шампион. 

Участниците в Каменица ФЕНкупа 2010 в Хасково ще тестват футболните си умения и в новата игра „Играй с вратаря“. Тя ще им даде възможност да опитат да отбележат гол във вратата на известен в региона вратар – ветеран и разбира се, да спечелят награда. 

Каменица ФЕНкупа 2010 продължава да отличава и „Най-добър вратар“, „Най-атрактивен играч“ и „Най-спортсменски отбор“.

Каменица ФЕНкупа 2010 Каменица ФЕНкупа 2010
Каменица ФЕНкупа 2010 Каменица ФЕНкупа 2010

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button