Смрад, мизерия и боклуци зад хасковски блок

Хасково

За купища боклуци, които периодично се натрупват зад блок 28 на хасковския булевард „Васил Левски“ сигнализираха със снимки читатели на Haskovo.info.

Хората припомнят, че проблемът е от години. Те подават сигнали, общината почиства и след седмица положението е същото – смрад, мизерия, боклуци и бездомни кучета. Живеещи в блока казват, че в Казанлък след санкции от общината била прекратена практиката за изхвърлянето на боклуци от терасите.

От общината заявиха пред Haskovo.info, че от „Екопрогрес“ чистят това място периодично и за пореден път призоваха живеещите там да не си изхвърлят боклуците така, за да живеят в чиста среда.

Боклуци

ИЗПРАТИ НОВИНА

16 коментара

 • Ми то си циганин. Изчистиха им и още на следващия ден полетяха новите боклуци!

 • Идва полицията сутринта около 06 00 часа. Арестува и изкарва зад блока ВСИЧКИ живеещи. С бой ги принуждава да почистят всичко. И така всеки месец.

  • Имам предложение и дано кмета го прочете – Изваждат се всички жители от блока и почистват.Следващата седмица пак. Спират им помощите и детските, ако замърсяват.С глоби не става, тези хора са много трудни.

 • Кмете,бива да си озаптиш избирателите,има хора,които обичат да им е чисто и спретнато…не сме цигани всички в града,за да търпим такова нещо!

 • Да си го чистят сами….целия блок да излиза и да започва.И глоба им слажете и да видим дали ще хвърлят.И така всеки път.

 • Това са циганите Държавата ги храни кутка а те се отплащат така , Тук трябва да се намеси общината със санкции Глоба към данъка на всеки апартамент и принудително да ги накарат да почистват Та то си е за тях мангали мръсни затова има и зарази

 • В нашият блок няма цигани,но пак иэхвърлят от терасите.Колко пъти съм правил эабележки,отговора е плащам данъци и глоби эа щяло и нещяло да чисти Общината.Ами няма оправия !

 • Хванете тях най-напред и всички ги ваксинирайте тези, мургавите, от тях започват заразите !

 • За наше съжаление има толкова много служители в общината които не знаят за какво получавт заплата,пълно безхаберие.Само връзкари за което сме виновни и ние,няма гражданско общество………..този боклук е трупан с години,но какво от това……….този служител незабавно да се уволни дисциплинарно и без право на държавна работа

 • Кмете…Кметеее…ама заплатите си увеличаваме,а?Не те ли е срам от гледката…преди да те изберат пак бе там и гледаше същия блок!Страхливи сте,страхливи…Срам ме е,срам ме е от всички вас!!!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.