Хасково

Тирове закъсаха в снега в Хасково, 26 снегорина чистят

Няколко тежкотоварни автомобила закъсаха в Хасково часове след началото на снеговалежите. Наложи се те да бъдат издърпани от тежка техника. Снежната покривка е около 10 сантиметра, но ще продължи да вали и през цялата нощ.

На места снегът е счупил клони на дървета, които са затруднили допълнително движението по централните булеварди „Съединение“ и „Васил Левски“.

Шест снегорина, три от които и с пясъкоразпръсквачи на общинското предприятие „Екопрогрес“ почистват булевардите в Хасково като работата им на място координира заместник-кметът Динко Тенев. 20 машини на частната фирма, с която общината има сключен договор, чистят по малките улици, кварталите и селата.

От Община Хасково призовават собствениците на автомобили да ги преместят от уличните платна, за да не пречат на работата на снегорините.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
27.01.2021 1:37 1:37

Дано сутринта да е възможно движението, че ще стане страшно

Елена
Елена
27.01.2021 6:35 6:35

Не знам ама но в КВ.БОЛЯРОВО Е НЕВЪЗМОЖНО ИЗЛИЗАНЕТО ХОРАТА НЕ МОГАТ ДА ИДАТ НА РАБОТА, МОЛЯ ВИ ПОЧНЕТЕ НЕ САМО В ХАСКОВО ДА ЧИСТИТЕ А И ЕЛАТЕ ДО ТУК, НЕ МОЖЕ ДА ИДЕМ НА РАБОТА!

Сакатия лекар
Сакатия лекар
27.01.2021 7:19 7:19

Работа,работа,работа…смешна работа 😂
Твоята работа бележи недостижими и завидни резултати само в тоалетната 😂😂😂
Кметеее,кмете…за ореваване си!

Сакатия лекар
Сакатия лекар
27.01.2021 7:23 7:23

Айде работи…!
Миналата седмица,не знам на какво основание се беше разревал, да ти увеличат заплатата,ако се базира на това което вършиш,даже трябва да ти я вземем!

678
678
27.01.2021 7:32 7:32

Снега пак ни изненада!Димитровград улиците черни ,а тук в Хасково сняг непочистени улици срамотада !!!Ало екопрогрес бива да поизчистите и входовете към болниците отзад входа към нервно е невъзможно предвиждането на автомобили!

Back to top button