Хасково

Анкетата: В АГО да се стегнат, ремонтът не стига

Резултатите от анкетатаСамо един на четири гласували в анкетата на Haskovo.info смята, че ремонтът в АГ отделението на хасковската болница ще привлече повече родилки там. Това ще помогне, считат 24,2% от хората.

Най-голямата част от мненията са, че проблемът на АГО не е в материалната база – 56,6 на сто. 14,3% от гласувалите смятат, че е нужен по-сериозен ремонт. Един на 20 не се интересува какво се случва с АГ отделението, където преди няколко седмици бяха реновирани стаите за пациентките.

Новата анкета на Haskovo.info е свързана с разбитата група за производство и разпространение на фалшиви перилни препарати и шампоани. В опаковките те слагали сол и карбонат и ги пласирали за истински. Питаме ви дали сте попадали на фалшиви продукти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Данка Атанасова
Данка Атанасова
28.06.2010 21:32 21:32

Ако ме има днес, ако мога да се усмихвам – това е благодарение на грижите и професионализма на д-р Христова и целия екип лекари, сестри и санитарки. Преди 22 г. тук родих двете си деца, година преди ремонта тук ме оперираха. Всеки, който е бил на операционната маса знае за какво говоря – думите на благодарност за грижите никога няма да са достатъчни! Пожелавам здраве и дълголетие на всички служители. Нека любовта към професията ви дава нови сили за да връщате усмивките и надеждите ни !

big
big
28.06.2010 23:04 23:04

Данка се е исказала много точно това че някои се мислят за незнам кои и ходят по Пловдив или другаде е само за смото им самочувствие ВИЖ МЕ АЗ РОДИХ В ПЛОВДИВ В ЧАСТНА КЛИНИКА аз съм страшно благодарна на д-р Христова и д-р Стоев всеки друг гинеколог както тук така и ж прочутия Пловдив и частните му клиники не се захвана с мен,а още при първото ми посещение при д-р Христова за мен мисленето и проблемите свар6иха.Отново им благодаря искренно да бадат живи и здрави да радват много както мен.

Back to top button