Хасково

Червената общинска конференция в Хасково утвърди осемте номинации за кандидат-депутати

Общинската конференция на БСП – Хасково е утвърдила днес осемте номинации за кандидат-депутати, съобщи за Haskovo.info общинският председател на партията Камен Тодоров.

От 123 делегати в подкрепа на номинациите са гласували 116. С подобно мнозинство е бил подкрепен и отчетът за дейността на председателя.

Както Haskovo.info писа, основните партийни организации в Хасково номинираха 8 за кандидат-депутати на предстоящите парламентарни избори на 4 април. Това са Камен Тодоров, Богдан Кирилов, Виктор Годжов, Смиляна Нитова, Божидар Драганов, Нина Николова, Даниел Йорданов и Антон Атанасов. Предстои областна конференция, на която ще бъдат обсъдени предложенията за кандидат-депутати от всички общини в региона. На нея най-вероятно ще бъдат разгледани само първите две или три предложения от Хасково, допълни Тодоров.

Последната дума ще има Националният съвет на БСП в София, който определя и водача на партията в листата за изборите.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button