Хасково

„Напоителни системи“ ще плати само заплатите за март?

КаналСамо заплатите за март ще бъдат изплатени на служителите на „Напоителни системи“. Това споразумение е постигнато на национално ниво, съобщи за Haskovo.info експертът и председател на регионалния стачен комитет към КНСБ Стойчо Деликирев.

„Това означава, че в Хасково работещите в „Напоителни системи“ ще получат остатъка от заплатата си за март, който чакат вече трети месец. За възнагражденията им за април, май и юни никой нищо не казва„, коментира Деликирев.

От синдиката се надяват на местно ниво да постигнат споразумение. 14-дневният срок, в който хасковският управител на „Напоителни системи“ Петър Кемалов трябва да вземе решение, тече от петък. Ако искането на подчинените му не бъде изпълнено те ще започнат ефективна стачка. Според председателя на КНСБ в дружеството Вангел Вангелов служителите ще ходят на работа, но ще спрат водата на полето, което ще рефлектира върху земеделските производители.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button