Пропадна улица с новата канализация в „Болярово“

Хасково

За пропаднал участък от улица „Хан Кардам“ в хасковския квартал „Болярово“ сигнализираха със снимки читатели на Haskovo.info.

Това е станало след валежите. Направен е опит за обезопасяване на мястото. Там вече има положена канализация. Преди време и по други улици в квартала имаше пропадания.

От общината коментираха пред Haskovo.info, че сигналът вече е предаден на фирмата-изпълнител. Тя има ангажимент да отстранява такива пропадания. Проектът още не е приет от общината. В него е заложено, че настилката се възстановява до състоянието, в което е била – където е имало асфалт ще се асфалтира, а където е била на чакъл – ще се чакълира.

Хасковлии могат да подават сигнали за проблеми към дежурния в общината на телефон: 038 664104.

Улица

ИЗПРАТИ НОВИНА

7 коментара

  • Видими резултати. Дакото тулупа не го изгоним със сопите така ще е. По добре рано отколкото късно.

    • Бойко голям грях има твоята красавица цвета караянчева комунистката. Прокуди жената от работа да бе я дочакал, но пуста алчност. Това село земята е тяхна преди 1944. Кмет е бил, а не църсул багерист. Много крадохте и оставихте анти без работа, семейство посегнахте на невинните ни дечица. Моюиш се, целуваш ръце, но твоята красавица е мързел и алчна и много, много проста. И не обяснявайте, че не сте комунисти зли. Защото сте такива. Разпръднати по принцип по партии. Бъдете здрави. Не Пожелавам на внуците на цвета и теб. Бкпбсп и те са същите с никомина. Пикаете бкп в едно гърне.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.