Регион

Откриха хиляди ментета и безакцизни цигари в автобуси на границата

Общо 24 242 артикула с лого на запазени търговски марки и безакцизни цигари и тютюн са иззели икономическите полицаи, съобщават от областната дирекция на МВР.

През почивните дни са извършени проверки за нерегламентиран внос на стоки през ГКПП „Капитан Андреево“. Проверени са 3 автобуса. В първия Мерцедес са намерени 4 208 парфюмни води, собственост на 19-годишен турски пътник, както и 455 текстилни артикула и 50 чифта спортни обувки, притежание на 32-годишен мъж, също пътуващ в автобуса. От пътници във втория турси автобус са иззети 10 647 текстилни артикула с лога, 1 400 цигари без бандерол и 375 кг. хранителни продукти. При третата проверка полицаите са намерили 7 384 дрехи, 522 чифта обувки, 150 чифна подметки, 826 парфюмни води и 800 цигари.

Междувременно от дом на улица „Бъндерица“ в Хасково са конфискувани 800 грама нарязан тютюн, а от 37-годишна жена в Свиленград – 800 цигари.

По всички случаи са съставени актове, допълват от полицията.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button